Alles wat je wil weten over vitamines

In samenwerking met Tari Hertsenberg van GezondePassie zal UrStyle een reeks artikelen publiceren, welke je helpen bij het beter begrijpen van gezonde voeding en een gezond gestel. Deze artikelen stonden voorheen op gezondepassie.nl, maar vinden nu hun weg naar urstyle.nl. De artikelen van GezondePassie over vitamines, gezond eten en een gezonde levensstijl vullen we verder aan met recepten en producten, welke direct aansluiten bij deze artikelen.

Insteek artikelen

We zijn zeker geen wetenschappers, maar we willen met begrijpbare content en vrij beschikbare informatie onze lezers helpen bij het begrijpen van gezonde voeding en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

De eerste reeks betreft vitamines, een onmisbare schakel in het bepalen van een gezonde voedingspatroon en begrijpen van de werking van voeding als onderdeel van je persoonlijke gezondheid.

Over welke vitamine informatie zullen we schrijven?

Over vitamines valt veel te vertellen, dit willen we begrijpelijk maken door helder te zijn in onze opbouw van de content. Zo kom je meer te weten over:

  • In welke voeding vind je de betreffende vitamines?
  • Waar het de betreffende vitamine betrekking op?
  • Waar moet je op letten met de betreffende vitamine?
  • Welke voedingssupplementen zijn een aanvulling?

Mocht er onverhoopt een foutje zijn in een van onze artikelen, dan vernemen we graag je reactie via ons contactformulier. of onderstaand formulier:
[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]