Gadgets

De wood look – Stijlvolle bescherming van je Apple apparaten

smartphone cover powerbank

Ben je ook zo iemand die het liefst elke maand een nieuwe cover op zijn smartphone wil? Wij wel! Maar ook onze andere apparaten moeten van bescherming en een kleurrijk jasje voorzien te worden. Om eens voor een specifiek thema te gaan, zochten we bijpassende producten uit om aan al deze wensen te voldoen! En omdat we de hele dag lopen te appen en YouTuben, moet er ook extra energie voorhanden zijn.

Shop de (hout)look

De winter zullen we bijna van ons af kunnen schudden. De dagen worden (gelukkig) weer langer en we hebben de locatie van de zomervakantie al in ons hoofd. Voordat het zo ver is, mogen we waarschijnlijk wat wat nukken der natuur “genieten”. Het lekkerste van de winter blijft voor ons toch om dan lekker knus thuis te zitten, met een kop warme drank en het liefst een haardvuur. Dit haardvuur inspireerde ons voor een “shop the look”. Er zijn verrassend veel accessoires te koop om jouw “Every Day Carry” te voorzien van wat extra opsmuk. Check deze houten look!

Een houtnerf voor je iPhone

Een houten iphone 7 hoesje zorgt voor een klassiek en sjiek uiterlijk. Dit specifieke hoesje heeft een houtlook, maar geeft de nodige flexibiliteit door gebruik te maken van enkele verschillende materialen. Wil je ook een telefoonhoesje kopen? Kies dan eens voor vorm en functie!

Een laptop van hout?! Why not!

Voor de Macbook zijn er ook genoeg keuzes om je laptop te voorzien van extra bescherming en ervoor te zorgen dat je de buitenkant langer mooi kan houden. Bij intensief gebruik van je Macbook (en het overal mee naar toe slepen) komen vanzelf de ongewenste gebruikssporen. Stop daarom naast je iPhone ook je Macbook in een kek “jasje”. Deze diepgekleurde walnoot-cover zorgt ervoor dat je gerust op pad kunt gaan met je laptop, met extra uitsparing voor je Apple logo en ventilatiegaten aan de onderkant om je notebook lekker cool te houden.

Een houten powerbank, zo van de draaibank

Om al deze gadgets van stroom te voorzien, kozen we ook nog een houten powerbank uit. Zo kunnen we ongestoord genieten van alles wat Instagram, YouTube en WhatsApp ons te bieden hebben. Wil jij er dus ook warmpjes bijzitten deze periode, ga dan voor deze hout-look.

Leave a Response