Gadgets

De nieuwe Sony Walkman – NW-A35

NW-A35 Pink

Tijdens CES 2017 ‘Consumer Technology Association’ heeft Sony een nieuwe Walkman aangekondigd. NW-A35 Walkman met high-resolution audio. Ja, je hoort het goed, binnenkort zal er een nieuwe walkman verkrijgbaar zijn. Een vervolg op het topproduct uit de jaren ’80, dat is voor de tech- en muziekliefhebbers een feestje.

Specificaties

De NW-A35 Walkman weegt maar 98 gram, een heel groot verschil als je terugdenkt aan de eerdere modellen. Het 3,1 inch beeldscherm heeft een touch bediening, ook zitten er knoppen aan de zijkant waarmee het apparaat te bedienen is. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk. Met een intern geheugen van 16 Gigabyte is het mogelijk om veel muziek op te slaan. Je kunt het geheugen uitbreiden met een microSD. De batterijduur voor MP3 ligt op ca. 45 uur of 30 uur in hoge resolutie. De walkman is compatibel met Bluetooth en NFC, dus je kunt je koptelefoon op verschillende manieren met de Walkman verbinden.

Geluidskwaliteit

Met de NW-A35 heeft de gebruiker gegarandeerd hoge kwaliteit audio voor onderweg. Voor de techneuten onder ons: de nieuwe walkman is uitgevoerd met vijf POSCAP condensatoren die als stroomvoorziening dienen voor de S-Master HX digitale versterker. Vervorming van geluid en ruis worden hiermee zo goed als weggenomen. De NW-A35 heeft ook twee klokoscillators voor optimale modulatie. Hierdoor wordt het geluid helderder en het stereogevoel neemt toe. NW-A35 wordt geleverd met een Hi-Res Audio Digital Noise Cancelling in-ear hoofdtelefoon die omgevingsgeluid reduceert.

Beschikbaarheid

De nieuwe walkman NW-A35 is vanaf februari 2017 in Nederland voor €200,- te verkrijgen. De walkman is beschikbaar in vijf verschillende kleuren: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow en Bordeaux Pink.

NW-A35 Kleuren

 

 

Leave a Response