Mode

Trainingsbroek als Fashion Statement…?

trainingsbroek als fashion statement - urstyle.nl

Heb je het gezien? ’s Werelds meest comfortabele trend van dit moment is toch wel de sweatpants. Zonder pardon de straat op in een trainingsbroek is dit seizoen niet alleen geoorloofd maar zelfs helemaal HOT.

Terwijl grote sportmerken zoals Nike en Adidas al jaren succesvol bezig zijn om de wereld van de fashion te veroveren, zien we ook een omgekeerde trend zijn opmars maken. High fashion merken zien de tendens van sportieve invloeden en weten hier feilloos op in te spelen. Want tegenwoordig hoeft die comfortabele trainingsbroek niet alleen binnen de muren van de gym getoond te worden… Hij mag gezien worden, en hoe!

Zowel dames als heren mogen zich het komende seizoen hullen in een heerlijk zittende jogging. En hoewel de trend veel toelaat en de broek in vele soorten de revue zal passeren is de streep toch wel een veelvoorkomend en zeer populair element wat in menig ontwerp terugkomt.

Hoewel je de streep in combinatie met een sweatpants in eerste instantie associeert met het immens populaire en welbekende sportmerk Adidas. Zien we de streep komend seizoen in vele vormen terugkomen in de designs van talloze fashion brands. Neem bijvoorbeeld een prettige navy blauwe broek met een bijna klassieke, maar toch sportief gekleurde band aan beide buitenkanten van het been.

Andersom kan het natuurlijk ook. Want wat gebeurt er wanneer je een pantalon als uitgangspunt neemt, maar deze op zo’n manier vormgeeft dat invloeden vanuit de sportswear zorgen voor een verrassende uitkomst, waarbij draaggemak en fashion naadloos in elkaar verweven zijn? Neem daarbij een lekker kleurtje op de koop toe en het resultaat is simpelweg verbluffend te noemen.

De grenzen tussen high fashion, streetwear en sportswear vervagen. Verschillende stijlen en ontelbare soorten invloeden zorgen voor een fashion melting pot. Voor de echte fashionisto’s en fashionista’s ontstaat er een creatief walhalla waarin “the sky the limit” is.

Merken inspireren mensen en mensen inspireren merken. Creativiteit en een hoog modisch gehalte mengen zich met de behoefde aan gemak en multifunctionele outfits. Het resultaat is heerlijk.

Op zoek naar een lekkere trainingsbroek waarmee je de spijker meer dan op zijn kop slaat? Bij Locals ben jij op de goede plek!

trainingsbroek als fashion statement - urstyle.nl

Leave a Response