Mode

Shoppen met korting – Onze favoriete fashion outlet stores!

shoppen met korting bij shopvip - urstyle.nl

Shoppen, dat doen we natuurlijk allemaal. Ze zeggen niet voor niets dat shoppen goedkoper (en beter) is dan therapie. Maar hoe goed voel jij je als je een kledingstuk koopt voor de helft van de originele prijs?! Er zijn niet veel dingen beter dan dat 😉

De sale is hier natuurlijk een uitgelezen periode voor, maar helaas zijn er slechts een paar vaste perioden per jaar dat het uitverkoop is. En om eerlijk te zijn, de winkelstraten zijn dan een drama. Het hyena-gehalte is te hoog, de rijen bij de paskamers en de kassa’s zijn te lang en de drukte is niet te overzien.

Gelukkig leven we in een online tijdperk en kun je op ieder moment van de dag ook online shoppen. De laatste jaren schieten de online shops echter als paddenstoelen uit de grond en dat zorgt er voor dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Waar moet je die deals nou scoren, er is zó veel keuze?!  Daarom hebben wij speciaal voor alle koopjesjagers een top drie samengesteld met onze favoriete fashion outlet stores samengesteld. Allemaal plekken waar je kunt shoppen met lekker veel korting!

favoriete fashion outlet stores - urstyle.nl

Scoren tot wel 80% korting bij ShopVIP

ShopVIP.com is een webshop waar dagelijks de mooiste kleding van A-merken verkocht wordt met korting vanaf 50%. Iedereen kan gratis lid worden van de online community en op deze manier toegang krijgen tot exclusieve deals die voor een aantal dagen getoond worden op de website. Populaire mainstream merken, zoals Nike, maar ook high-end merken, zoals Addy Van Den Krommenacker zijn te vinden met hoge kortingen op ShopVIP.

Premium Outlet Centre – Goedkoop shoppen in Bataviastad

In Bataviastad shop je zeven dagen per week flinke kortingen. Je vindt deze fashion outlet in Lelystad en kunt hierin maar liefst 100 verschillende winkels shoppen. Naast alle winkels is er ook genoeg gelegenheid om even lekker neer te ploffen in een van de restaurantjes. Je vindt hier mooie internationale modemerken zoals Scotch & Soda, Hugo Boss, Nike en Micheal Kors, altijd met 30 to 70% korting.

Zoeken naar pareltjes op Marktplaats

En last but not least: Marktplaats! Hier kun je altijd leuke koopjes vinden, maar je moet uiteraard wel goed zoeken. Er staan vaak mooie merken online, zoals Isabel Marant, Chanel en Prada. Het is wel altijd op zoek naar een speld in de hooiberg want je moet net het geluk hebben dat jouw maat er tussen zit! Maar als je dan iets vindt, heb je wel echt een pareltje gescoord!

Wat zijn jouw favoriete merken? En waar shop jij het liefst, wat zijn jouw favoriete fashion outlet stores??

Leave a Response