Mode

Zo style je ‘Le Boyfriend sweater’ tot een waar fashion item.

boyfriend sweater - urstyle.nl

De dagen worden langzaamaan weer wat langer, maar de nachten blijven koud en ook gedurende dag wil het kwik niet altijd boven het vriespunt uitkomen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar die vrieskou heeft op mij persoonlijk niet altijd het beste effect wat betreft mijn modische uitspattingen. Gemak en warmte hebben in de koude maanden toch vaak de overhand. Truien, vesten en sjaals worden te pas en te onpas over elkaar aangetrokken, met een niet altijd even geslaagde look tot resultaat.

Wat nu als ik je vertel dat dit anders kan?! Wat nu als je met een paar tips in staat bent om het ultieme comfort van de sweater te combineren met het fashion gevoel waarvan je weet dat je het in je hebt. Het enige wat je nodig hebt is een mega size sweater (boyfriend formaat) plus wat fijne aanvullende accessoires.

Regel nummero uno bij het dragen van die boyfriend sweater? Zorg ervoor dat je echt voor een maatje groter gaat. Je mag erin zwemmen, dit zorg niet alleen voor het ultieme draagcomfort maar het zorgt er ook nog eens voor dat je je trui quasinonchalant van je schouder af kunt laten vallen. Zo zorg je toch nog voor een semi verleidelijke touch. Is het te koud voor een blote schouder? Draag er dan een mooi overhemd onder: ruimte zat onder die grote boyfriend sweater, optimaal warm en je creëert hiermee een studentikoze look die helemaal van deze tijd is.

boyfriend sweater - urstyle.nl

Layering staat op nummer 2 in de lijst van to do’s met de Boyfriend sweater. Wil je optimaal warm én stylish voor de dag komen dan combineert de juiste mantel perfect met die stoere trui. Een enkellaarsje of een goede sneaker maken het plaatje compleet.

Regel nummer drie heeft alles te maken met de juiste dosis accessoires. Maak je winter look compleet met een mooie hoed en een grof gebreide sjaal. Heeft jouw boyfriend look nog een feminine touch nodig? Voeg dan een lekkere statement ketting of een aantal grove ringen aan je outfit toe. Dit zorgt voor net die extra sparkle.

Zeg nu zelf, die inner fashionista hoeft met bovenstaande tips echt geen winterslaap te houden! Overtuigd van de kracht van een goede sweater? Bij Locals United shop je de uitgebreidste collectie sweaters en truien!

boyfriend sweater - urstyle.nl

 

Leave a Response