Mode

Baby op komst? Dit heb je zéker nodig!

Baby uitzetlijst Brandkids - Urstyle.nl

Ben jij in blijde verwachting? Dan gaat er de komende tijd heel wat op je af komen. Wanneer je denkt aan voorbereidingen treffen voordat de baby komt, dan denk je vast aan dingen als het inrichten van een babykamer, een naam verzinnen en het uitzoeken van een geboortekaartje. Ook het inkopen doen voor de baby hoort bij het treffen van alle voorbereidingen. Daarbij schieten waarschijnlijk een wieg, speentjes en een babykleertjes als eerste door je hoofd, maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Op het internet is menig baby uitzetlijst te vinden met daarop alles wat je nodig hebt tijdens de kraamtijd. Doordat er zo verschrikkelijk veel lijsten te vinden zijn, kunnen wij ons heel goed voorstellen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij speciaal voor alle mommies-to-be een baby uitzetlijst samengesteld met babyspullen die je sowieso niet mag vergeten!

De Baby Uitzetlijst

Baby mutsjes

Een belangrijk item dat iedere baby nodig heeft is een mutsje. Baby’s verliezen veel warmte door hun hoofd. Daarom helpen baby mutsjes om de kleine warm te houden. Brandkids heeft veel schattige kleine mutsjes om uit te kiezen.

Baby uitzetlijst Brandkids - Urstyle.nl

Digitale thermometers

Tijdens de kraamweek is het belangrijk om de temperatuur van jou én je baby goed te controleren. Als je koorts hebt, kan dat een teken zijn van een infectie. Gebruik voor jou en je baby wel een aparte thermometer.

Hydrofiele luiers

We kunnen je horen denken: wát voor luier? Hydrofiele luiers zijn grote, zachte doeken die je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Je kan je kleintje ermee afdrogen, de doek onder het hoofdje leggen of je baby lekker strak inpakken. Een echte must voor de kraamtijd!

Babyfoon

Het liefst ben je natuurlijk de hele dag bij je kindje, maar soms is het toch echt bedtijd voor de kleine. Gelukkig kun je zelfs dan kan je je baby in de gaten houden met de babyfoon. Bij elk geluidje word jij gealarmeerd en sta jij als eerste aan het wiegje te kijken wat er aan de hand is. Onmisbaar dus!

Babykleertjes

Last but not least (en stiekem ook het allerleukste!)… babykleertjes! Dit is misschien wel de leukste voorbereiding voor wanneer jij een kleintje op komst hebt. Bij het kopen van babykleertjes is het van belangrijk om niet alleen kleertjes in de kleinste maat te kopen. Je kindje groeit namelijk als kool en zal binnen de kortste keren de kleinste rompertjes niet meer passen. Wees daarom voorbereid en heb alvast een aantal pakjes in een grotere maat op voorraad. Bij Brandkids shop je voordelige babykleding in alle maten en voor alle seizoenen én je bespaart tijd door gemakkelijk online te bestellen.

Heb jij iets aan onze baby uitzetlijst? Wat waren voor jou de belangrijkste dingen om te kopen voor de komst van je kindje? 

Leave a Response