Lifestyle

Technologie en schoonheid komen samen met Ringly

Ringly - UrStyle.nl

Ringly heeft een smart sieraad ontwikkeld dat trilt en verlicht wanneer je gebeld wordt of een berichtje ontvangt. Na de sterk in populariteit toegenomen smart watches, speelt Ringly slim in op de behoefte aan technologische toepassingen in traditionele wearables. Ringly heeft onlangs een investering van 5,1 miljoen dollar opgehaald en heeft daarmee de mogelijkheid om de slimme ring in productie te nemen.

Ringly geeft notificaties en oproepen door

De Ringly ring is uitgerust met een led-lampje, trilmotor en een bluetooth-ontvanger, waarmee het apparaatje kan worden verbonden met een smartphone en dus notificaties doorgeven. Gebruikers kunnen kiezen uit vijf verschillende lichtkleuren en vier verschillende vibratiepatronen, waardoor onderscheid kan worden gemaakt tussen verschillende inkomen gesprekken, berichten en applicaties. Er kan dus bijvoorbeeld onderscheid worden gemaakt in SMS, whatsapp en social media notificaties.

Bestelde Ringly’s in lente 2015 geleverd

De ringen van Ringly zijn op dit moment al te bestellen (pre-order) voor 195 dollar. Ringly belooft om zijn bestellingen in de lente van 2015 te versturen. Directrice Christina Mercando heeft gezegd dat Ringly ondertussen ook al bezig is met nieuwe ontwerpen die worden uitgerust met de laatste technologieën.

Leave a Response