Gadgets

Sonos Multiroom Speakers

sonos-multiroom-speakers

Sonos multiroom speakers zijn de ideale uitkomst voor mensen die dag en nacht muziek luisteren. Via een draadloos Hifi systeem kun je overal in huis je muziek bedienen via een smartphone app. Alhoewel de speakers aan de prijzige kant zijn moeten wij eerlijk toegeven dat de speakers toch wel een must have zijn voor echte gadget freaks!

Over de Sonos Multiroom Speakers

De speakers zijn klein van formaat maar produceren zeer goede klanken. Omdat je de speakers bedient via het Wifi netwerk kun je in je gehele huis je muziek bedienen via de app. Sonos heeft verschillende series op de markt gebracht onder de naam ‘play’. De Play 1 is de kleinste uitvoering welke voor €200,- in je bezit is. De play 2 is de middelgrote versie en te koop voor €300,-. Als laatste bestaat de Play 5 serie, waarbij je voor €400,- een zwaar gewicht in handen krijgt. Naast de Play serie bestaat er ook een playbar die te koop is voor €699,-

Installatie Multiroom Speakers

In 4 eenvoudige stappen kun je de speakers koppelen met je Wifi netwerk.

  1. Maak connectie met je wifi netwerk
  2. Install de Sonos app op je smartphone
  3. Install Spotify en geniet van muziek
  4. Breid je serie uit met extra speakers voor verschillende kamers

Zoals je hierboven ziet is de installatie van de multiroom speakers binnen enkele minuten geregeld! Sonos heeft als bewijs onderstaande video gemaakt om te laten zien dat het echt snel geregeld is.

 

Eindoordeel

De Sonos multiroom speakers zijn ideaal voor de echte muziekfanaat. De setup is snel gedaan en je kunt vrijwel direct genieten van geweldige klanken in je huis. Wat ons betreft een must have voor de ware gadget freak!

Speakers online kopen

Je kunt de speakers online bestellen via onderstaande links:

  1. Sonos Play 1
  2. Sonos Play 3
  3. Sonos Play 5

Leave a Response