Gadgets

Samsung SM-G9198 – een ouderwetse clamshell smartphone

samsung SM-G9198 clamshell smartphone

De aloude “clamshell”; een open- en dichtklap telefoon, het kan zomaar weer een nieuwe trend worden. Voorheen waren ze niet uit het straatbeeld weg te denken. Door de komst van smartphones liep de vraag naar dit soort telefoons alleen sterk terug. Een 6 inch scherm, dat is toch net iets te groot om lekker te “clammen”.

Samsung SM-G9198 clamshell phone

De Samsung SM-G9198 kopen? Helaas…

Vorige maand werd er al een Samsung smartphone naar het TENAA certificeringsagentschap gebracht. Nu is dan ook officieel aangekondigd dat Samsung dit apparaat naar de markt gaat brengen. Op dit moment is de smartphone echter exclusief voor de Chinese markt bestemd en zal het waarschijnlijk ook nog geen andere markten bereiken. Wij vinden dat de Samsung SM-G9198 een verfrissend ontwerp heeft, na jarenlang dezelfde form factor gewend te zijn.

Specificaties van de Samsung SM-G9198

De Samsung SM-G9198 is daarnaast ook de meest krachtige flip-telefoon, omdat het wordt aangedreven door de 808 Snapdragon-chipset (met een hexacore processor). De telefoon bevat 2 GB RAM en 16 GB uitbreidbare opslag. Het heeft ook twee 3,9″ 768p Super AMOLED-displays, welke worden beschermd door Corning Gorilla Glass 4. Andere specs zijn een 2020 mAh batterij, een 16 MP achterzijde en een 5 MP camera aan de voorkant . Misschien Samsung zal haar gedachten te veranderen en laat de telefoon op andere markten.

Leave a Response