Gadgets

[Review] Nikon Coolshot 20 6×20 Laser Rangefinder

Nikon Coolshot - Urstyle.nl

Golf heeft de laatste jaren een aardige vlucht genomen op het gebied van digitalisering. Zo zijn sinds 2016 ook zogenaamde rangefinders toegestaan op toernooien en de redactie van UrStyle kreeg de kans om de Nikon Coolshot 20 6×20 Laser Rangefinder te testen tijdens een potje golf.

Nikon Coolshot 20 6×20 Laser Rangefinder

Nikon Coolshot 20 6x20 Laser RangefinderDe rangefinder is slechts 9 bij 7 cm groot en heeft zodoende een uiterst handig formaat voor golfers. Daarnaast vergroot de rangefinder met factor 6 tot max. 500 meter en hiermee kun je altijd je afstanden meten richting een hole, bunker of sloot.

Gebruik Nikon Coolshot 20

Tijdens onze test blijkt al snel dat het gebruik van de Nikon super eenvoudig is! Met 1 druk op de knop zal de laser direct de afstand tot het object tonen. De rangefinder past eenvoudig in je tas en er wordt tevens een handig draagtasje bijgeleverd. Slechts op een enkele hole had de Nikon moeite om het juiste object te meten, echter kwam dit voornamelijk door de vlag die op 300+ meter stond. Leuk feitje is dat de rangefinder ook spatwaterdicht is en zodoende kun je ook in de regen afstanden meten.

Inhoud Nikon Coolshot 20 6×20 Laser Rangefinder doos

  • Nikon Coolshot 20 6×20 Laser Rangefinder
  • Draagtasje
  • Cr2 batterij

Eindoordeel Nikon Coolshot 20 Rangefinder

De Nikon Coolshot 20 6×20 Laser Rangefinder is een prima rangefinder voor een mooie prijs. Voor de prijs van €189,- is de Nikon een van de goedkopere rangefinders, echter doet de prijs niet onder voor de kwaliteit.

Leave a Response