Mode

De nieuwe Re-Kånken rugzak van Fjällräven

Re-Kånken Rugzak Fjällräven

Het Zweedse outdoor merk Fjällräven lanceerde eergisteren haar nieuwste rugzak: de Re-Kånken rugzak! De Re-Kånken rugzak is de opvolger van de populaire Kånken rugzak. Fjällräven staat al langer bekend om haar milieuvriendelijke producten en gaat bij de Re-Kånken nog een stapje verder. Deze rugzak wordt namelijk gemaakt van slechts één draad en elf PET-flessen. Ook worden er door een speciale productietechniek minder water, minder energie en minder chemicaliën gebruikt.

Fjällräven staat al jaren voor functionele en duurzame outdoor producten en vindt het belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met mensen, dieren en het milieu. Een mooie missie voor een outdoor merk! De Re-Kånken rugzak is geheel recyclebaar en wordt geverfd met SpinDye. Dit is een nieuwe verftechniek waarbij kleurstof wordt toegevoegd op het moment dat de polyestervezels worden gesponnen. Dit is beter voor het milieu, omdat het grote hoeveelheden chemicaliën, water en energie bespaart. De gehele rugzak, de stof, draagband en de voering, is gemaakt van hetzelfde SpinDye garen.

rsz_re_kanken_23548-142rsz_re_kanken_23548-309rsz_re_kanken_23548-320_back

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ontwerp van de Re-Kånken is precies hetzelfde als de geliefde Kånken rugzakken.De rugzak heeft een groot hoofdvak met rits. Daarnaast twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak aan de voorkant. De rugzak heeft handgrepen aan de bovenkant, een ID-label aan de binnenkant en een zitmatje aan de binnenkant. Jup, in de rugzakken van Fjällräven zit een zitmatje, zodat je overal comfortabel kunt gaan zitten op een matje. Als het matje in je tas zit, zorgt het er daarnaast ook voor  dat de inhoud van je rugzak niet tegen je rug drukt. Een fijne praktische rugzak dus! De nieuwe Re-Kånken rugzak wordt geleverd in 11 verschillende kleuren. Van lichte gele, roze en rode kleuren tot bordeaux rood, donkerblauw en grijs.

Re-Kånken Rugzak Fjällräven Re-Kånken Rugzak Fjällräven Re-Kånken Rugzak Fjällräven

 

 

 

 

 

 

 

 

De Fjällräven Re-Kånken is verkrijgbaar bij verschillende outdoor-, tassen en fashionwinkels en kost €89.

 

Welke kleur is jouw favoriet?

 

Leave a Response