Gadgets

PowerRay Onderwaterdrone door PowerVision

PowerRay onderwaterdrone

PowerVision heeft tijdens de CES 2017 ‘Consumer Technology Association’ een onderwaterdrone aangekondigd. De PowerRay onderwaterdrone kan tot 30 meter diep duiken. Deze unieke drone is bedoelt voor sportvissers, de drone trekt vissen aan en ze helpt hen bij het vangen van vissen.

Vissen met de PowerRay onderwaterdrone

De PowerRay onderwaterdrone kan onder water bestuurt worden tot wel 30 meter diep met een batterijduur van 4 uur. De onderwaterdrone gaat onder water op zoek naar vissen en lokt deze vissen met een blauw lampje. Deze drone geeft 4K-beelden door, waardoor de beelden haarscherp doorkomen. De fishfind-sonar kan tot 40 meter vissen ontdekken, zo heeft de sportvisser een vrij goed beeld van wat er rondzwemt. De volgende stap is om de hengel  uit te gooien. Helaas, kan de PowerRay onderwaterdrone de vissen niet zelf vangen. De PowerRay kun je bedienen met de bijbehorende iPhone-app. Op het iPhone-scherm kan je realtime meekijken vanuit een first person-weergave. Ook heeft de onderwaterdrone een aas dat op afstand te bedienen is. Streamen is mogelijk met een resolutie van 1080p. Ook is het mogelijk om onderwaterfoto’s te maken, de PowerRay onderwaterdrone beschikt over een 32 gb interne opslag.

De PowerRay onderwaterdrone wordt vanaf volgende maand door PowerVision verkocht. Een exacte release datum en prijs is nog niet bekend.

 

Leave a Response