Gadgets

Popped – Muziek die past bij je stemming

Heb je al gehoord van de nieuwe muziek service Popped? Popped biedt een oplossing voor iedereen die geen tijd heeft om een eigen playlist te maken of om naar de radio te luisteren. De app speelt in één klik muziek af op basis van jouw stemming.

Na het openen van de app moet je als eerste je ‘mood’ selecteren. Hierbij kan je kiezen uit 5 opties:

  1. Focus
  2. Relax
  3. Feel Good
  4. Party
  5. Energy

Aan de hand van de geselecteerde mood begint de app met het afspelen van een muzieknummer. Het is altijd mogelijk om het muzieknummer te pauzeren en weer te laten starten zoals gewenst. Tijdens het luisteren kan je doormiddel van een ‘hartje’ waar je op kunt klikken de zanger(es) en de naam van het nummer zien. Zie de afbeelding hieronder. Mocht je het muzieknummer niet leuk vinden kan je op een ‘doorgehaalde hartje’ klikken. Zo wordt het muzieknummer voor jou verwijderd en gaat er een ander nummer spelen. Als je per ongeluk op dit knopje hebt gedrukt kan je nog eenmalig op ‘pijltje terug’ klikken dan speelt het muzieknummer zich opnieuw af. Wil je het muzieknummer niet helemaal af luisteren dan kun je ervoor kiezen om door te gaan naar het volgend muzieknummer.

POPPED Muziek in app

Popped is ontwikkeld door drie ondernemers uit Amsterdam met de support van Sony Music. De app is zeer gebruiksvriendelijk waardoor iedereen er eenvoudig mee overweg kan. Popped biedt het gemak van radio, maar dan met muziek die wordt afgestemd op je eigen smaak én er zijn geen reclames. Muziekliefhebbers hoeven hierdoor geen tijd te besteden aan het maken van een playlist. Het doel van Popped is om het gemak van radio te combineren met een lerend systeem dat luisteraars voorziet in hun muzieksmaak.

Dus heb je geen tijd om je eigen playlist op te stellen of heb je genoeg van alle onzin op radio en wil je gewoon lekker muziek luisteren, dan is Popped zeker een aanrader! Met de tijd zal Popped dus ook leren van jou keuzes door de handelingen die je treft in de app. Zo wordt je dus altijd verrast met muziek die past bij jouw smaak!

Veel luisterplezier!

Leave a Response