Gadgets

Olixar Boombrick Bluetooth Speaker

olixar boombrick bluetooth speaker front

Deze week ontvingen we de Olixar Boombrick Bluetooth Speaker van MobileFun. Met recht een ‘brick’. In het Nederlands vertaalt dat zich naar baksteen. De speaker is solide en heeft inderdaad de vorm van een bouwsteen. Tot zo ver de gelijkenissen. Het doel is duidelijk, draadloos muziek spelen. En dat doet ‘ie!

Installatie van de Olixar Boombrick

Van een echte installatie mogen we eigenlijk niet spreken. Het is slechts een kwestie van je bluetooth aanzetten en het apparaat zoeken. Door middel van de aan- en uitknop schakel je de speaker in. De overige controls zijn op de speaker aanwezig. Geen fancy apps of complete gebruikershandleiding. Er zijn knoppen om de muziek harder en zachter te zetten, en om een nummer vooruit en achteruit te “spoelen”. That’s it. Wil je toch liever via een draadje connecten, dan zit er een aux-aansluiting op je te wachten (met een kabel in de verpakking). Voor het opladen van de Brick wordt er een USB-kabel bijgeleverd.

olixar boombrick bluetooth speaker buttons

Wat zit er in de doos:

  • BoomBrick luidspreker
  • 3.5 mm audiokabel
  • USB oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding

Gebruikerservaring van de Boombrick speaker

Omdat we zo snel de speaker hadden geconnect, konden we meteen in de tuin genieten van de heldere klanken. Het volumeniveau volstaat. Voor een borrel met wat vrienden voldoet de speaker volkomen. Met volume voluit is de muziek buiten aan het water zelfs lekker aanwezig. Een ideaal apparaat om lekker mobiel je favoriete tunes te luisteren. Met behulp van de ingebouwde microfoon kun je eventueel ook lekker hardop kletsen via de bluetooth connectie.

Prijs – Olixar Boombrick Bluetooth Speaker online kopen

En dan hebben we het nog niet over de prijs gehad. De huidige prijs van de bluetooth speaker is nog net geen 35 euro. Voor 34,99 geniet je binnen no-time van je favoriete bands en artiesten. Koop de Olixar Boombrick bij Mobilefun voor 34,99 euro

Beoordeling Olixar Boombrick Bluetooth Speaker

Eerder bespraken we al de Bose Soundlink Color Bluetooth speaker. En al hoewel de mogelijkheden en kwaliteit van deze speaker iets beter zijn, dan mogen we het qua prijs/kwaliteit verhouding de Olixar niet minder achtten.

We kunnen ons dan ook vinden in de slogan: “Excellent bit of kit, good quality sound..” En dat tegen een schappelijke prijs van nog geen 35 euro.

Eindoordeel: 7,5

 

Leave a Response