Gadgets

Nintendo Switch – Spelcomputer voor thuis en onderweg

Nitendo Switch

Stoppen met games omdat je niet genoeg tijd hebt, is verleden tijd met de Nintendo Switch. Dit nieuw systeem is het begin van een nieuw tijdperk, waarbij het systeem zich aanpast aan jou leven in plaats van net andersom. Drie verschillende speelstijlen, om het game-plezier een nieuw leven in te blazen.

Wat is de Nintendo Switch?

Nintendo Switch is de nieuwe spelcomputer voor thuis en onderweg. Veel gamers kampen met hetzelfde probleem namelijk: ’tijd’. De Nintendo Switch kan gebruikt worden in ‘alle’ situaties, zodat snel tussendoor een spel spelen altijd mogelijk is. Dit maakt Nintendo Switch mogelijk met drie speelstijlen waarbij de spelcomputer gebruikt kan worden. De Nintendo Switch is een portable spelcomputer met twee controllers, deze controllers kan je ontkoppelen van het scherm waar het aan vastzit en met zijn tweeën te spelen of verbinden met de televisie, waardoor er 3 speelstijlen ontstaan.

  1. TV-stijl: sluit de spelcomputer aan op de tv, zodat je met een groep kan spelen. De ideale manier om thuis Nintendo Switch te spelen.
  2. Tafelstijl: geen tv bij de hand? Koppel de controllers los van het scherm, klap de standaard open en plaats het scherm op tafel en speel met zijn tweeën.
  3. Handheldstijl: de manier zoals we vele andere portable spelcomputers kennen. De spelcomputer in je handen en spelen maar.

Nintendo Switch Speelstijlen

Multiplayer gamen?

De Nintendo Switch kent ook diverse multiplayer opties. Met de lokale multiplayer  is het mogelijk om met andere Nintendo Switch gamers tegen elkaar of juist met elkaar te spelen in games voor meerdere spelers. Uiteraard is er ook een online multiplayer variant van de spelcomputer, zodra je bent aangemeld voor de online dienst kun je spelen met vrienden en andere spelers over de hele wereld. Ook is er een app voor spelers die online zijn aangemeld, hiermee is het mogelijk om met de smartphone of tablet andere spelers te zoeken, afspraken te maken en voicechat te gebruiken. Deze online dienst is tot de herfst van 2017 gratis.

De releasedatum van de Nintendo Switch is op 3 maart 2017. In diverse winkels is het al mogelijk om deze spelcomputer te reserveren.

 

 

Leave a Response