Gadgets

Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor

We schreven op YDL al eerder over de slimme camera van Nest: de Nest Cam, waarmee je vanaf je smartphone je huis in de gaten kunt houden. Het nadeel van deze camera is dat je hem alleen binnen kunt gebruiken (of je moet een waterbestendige hoes aanschaffen) en je de omgeving rondom je huis dus niet in de gaten kunt houden. Om dit probleem te verhelpen, komt Nest nu met de Nest Cam Outdoor: een beveiligingscamera voor buitenshuis!

Net als de Nest Cam kun je de Nest Cam Outdoor bedienen met je mobiele telefoon. De Nest Cam Outdoor stuurt een melding naar je telefoon als er iets verdachts wordt gesignaleerd. De cam kan verdachte geluiden herkennen en kan onderscheid maken tussen mensen en dingen. Als de camera een mens signaleert, kan er een melding verstuurt worden naar je telefoon. Ook kun je activity zones instellen voor de camera en een melding ontvangen als er iets gebeurt in een van deze zones. Bijvoorbeeld in de zone rondom je parkeerplaats of je voordeur.

 

Nest Cam Outdoor

 

De Functies van de Nest Cam Outdoor

De camera heeft een 130 graden wide-angle view en het beeld is 1080p HD. De Nest Cam Outdoor heeft een ingebouwde speaker en microfoon, zodat je via de app mee kunt luisteren of inbrekers kunt afschrikken door tegen ze te praten. Mochten er vrienden of bezorgers aan de deur komen, dan kun je met hen een gesprek voeren via de app.

De Nest Cam is makkelijk te installeren en werkt samen met de Nest Cam voor binnen. Zo kun je zowel binnen- als buitenshuis camera’s ophangen en je huis beveiligen. Ook kun je de Cams met andere Nest producten verbinden, zoals lampen, zodat het lijkt alsof je thuis bent terwijl je weg bent. Op deze manier maak je met de Nest producten een totaal beveiligingssysteem voor je huis.

De Nest Cam Outdoor is nu beschikbaar voor pre-order in de Verenigde Staten en Canada via de Nest Website. Later dit jaar zal de cam ook beschikbaar zijn in Nederland en België.

Leave a Response