Gadgets

MOOV fitness tracker

moov fitness trackers

De meeste fitness trackers zijn alleen ontworpen om jouw activiteit op te nemen, je bewegingen gedurende de dag te meten en soms prestatiestatistieken te tonen. MOOV kan dat ook, maar het biedt daarnaast een personal trainer.

De verschillende MOOV sporten

MOOV geeft real-time audio advies en feedback over jouw lichamelijk inspanning. Door de “3d motion reconstruction technology” kan het apparaat activiteiten als hardlopen, fietsen, zwemmen, boxen en gewichtheffen onderscheiden en dus ook los van elkaar analyseren. Het kan zelfs jouw kracht en fitheid monitoren en aan het einde van een sessie gedetailleerd aantonen hoeveel calorie├źn je hebt verbrand en je progressie ten opzichte van eerdere workouts laten zien.

Unieke eigenschappen MOOV

De activity tracker is voorzien van twee waterproof 9-assen bewegingssensoren, die je kunt verbinden met je telefoon door Bluetooth 4.0. De begeleiding app geeft geluids- en visuele instructies tijdens de training en is daarmee een virtuele personal trainer. Hij helpt je om het optimale uit je training te halen en tegelijkertijd blessures te voorkomen.

Daarnaast registreert de MOOV ook je slaap. De automatische slaapdetectie registreert wanner je in slaap valt en wakker wordt. Je kunt de activiteitstracker op verschillende manieren dragen. Je krijgt bij aankoop zowel een armband als een enkelband. Een laatste pluspunt van deze fitness tracker is dat hij ook waterdicht is en je er mee kunt zwemmen! De MOOV is te koop bij verschillende webwinkels, waaronder Coolblue.

 

Leave a Response