Gadgets

LG PJ9 – De zwevende draagbare speaker

LG PJ9

In 2017 brengt LG Electronics weer diverse audio- en videoproducten uit. De LG PJ9 is een unieke draagbare speaker die kan zweven op de houder. Zodra de accu van de zwevende speaker leegraakt, daalt deze in de houder van het laadstation in de Levitation Station. De speaker laadt zich hiermee draadloos op.

Zwevende speaker

De LG PJ9 valt direct op door het design, de futuristische design en de zwevende speaker boven het laadstation zijn. Vooral de zwevende speaker zelf is een echte blikvanger. De speaker zweeft met elektromagneten boven het laadstation. Indien de batterij opgeladen is gaat de PJ9 speaker ongeveer 10 uur mee. Indien de batterij bijna leeg is, dan daalt de slimme speaker vanzelf zachtjes op het laadstation. Zo wordt de muziek die wordt afgespeeld niet onderbroken en start het laadstation met het opladen van de speaker. Buiten het mooie en opvallende uiterlijk kan de speaker uiteraard perfect muziek afspelen vanuit een podcast of luisterboek. De speaker bevat een Multipoint-technologie, waardoor het mogelijk is om de speaker met twee bluetooth apparaten tegelijk te verbinden. Met al deze specificaties is de LG PJ9 de ideale speaker voor in de woonkamer, keuken, op het nachtkastje en zelfs buitenshuis.

Deze unieke speaker is voorzien van twee luidsprekers die 360-graden geluid bieden. Het laadstation fungeert ook als woofer voor de draagbare speaker. Ook bevat de speaker een IPX7-certificering. Deze certificering geeft aan dat de speaker 30 minuten bestand is tegen water op een diepte van één meter. De LG Pj9 heeft een ei-vorm en zal beschikbaar zijn in een glanzend witte kleur.

 

 

Leave a Response