Gadgets

Keewifi router

keewifi eigenschappen aansluiten

De Keewifi is anders dan elke andere WiFi router. Je hebt geen wachtwoord nodig om te kunnen verbinden met WiFi of een uitgebreide installatieconfiguratie te doorlopen. Het apparaat werkt direct uit de verpakking, dus iedereen kan de router installeren. Keewifi is uitgerust met de laatste WiFi standaard 802.11ac en ‘enterprise netwerk technologie’ om te zorgen voor een sterke, stabiele en snelle verbinding.

Keewifi aansluiten

Keewifi gebruikt de nabijheid van apparaten als een alternatief op de standaard WiFi wachtwoorden. Apparaten moeten dichtbij het verbindingspaneel worden gehouden om netwerktoestemming te krijgen. Andere gebruikers die niet dichtbij de Keewifi kunnen komen, krijgen dus geen toegang.

Unieke eigenschappen KeeWifi

De Keewifi ondersteunt dual-band transmissions (2,4 GHz en 5.0 GHz) met WiFi snelheden tot 867Mbps. Het slimme apparaat is ook uitgerust met ‘Beamforming technologie’, dat alle verbonden apparaten lokaliseert en het WiFi signaal in die richting stuurt. De Keewifi heeft hierdoor minder last storing en een veel beter bereik.

Leave a Response