Gadgets

JBL Flip 3 – Bluetooth Speaker

JBL 3 Flip - UrStyle.nl

Eerder schreven we al over de JBL Charge 2, nu is er een nieuwe speaker van JBL: de JBL Flip 3! De Flip 3 is een draagbare speaker waar krachtig geluid uitkomt. Je verbindt de speaker met je telefoon, tablet of ander mobiel apparaat en kunt vanaf daar al je muziek afspelen met de speaker. Je kunt drie verschillende apparaten tegelijk met de Flip verbinden en zo kun je switchen tussen de muziek op de apparaten. Als je apparaat geen bluetooth heeft, kun je het ook met de Flip verbinden via de 3.5 mm jack ingang.

Mogelijkheden van de JBL Flip 3

De Flip is ideaal om mee te nemen naar het strand of het park. Je kunt hem overal neerzetten en je hoeft niet bang te zijn dat de speaker nat wordt. De JBL Flip 3 kan tegen spatwater en je kunt hem zelfs afspoelen onder de kraan. Je mag hem alleen niet onderdompelen. Er zit er een flapje aan de speaker waarmee je de USB poort en de audio poort kun afsluiten, zo komt er geen vuil in als je de speaker gebruikt. Ook voor feestjes is de JBL Flip 3 ideaal. Je kunt meerdere Flip speakers met elkaar verbinden via JBL connect en zo kun je een surround system creëren.
Je kunt de Flip zowel horizontaal en verticaal neerzetten. Voor de grootte van de speaker komt er goed geluid uit de speaker! Je kunt de Flip bedienen met je mobiele apparaat, maar je kunt hem ook bedienen op de speaker zelf. Met de knop met het telefoontje erop kun je oproepen beantwoorden en daarnaast ook je muziek spelen en pauzeren. Als je twee keer op deze knop tikt, kun je vooruit spoelen en als je er drie keer op tikt, kun je terugspoelen. Als je gebeld wordt, kun je je oproep via de speaker beantwoorden dankzij de ingebouwde microfoon.
De JBL Flip 3 is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren: zwart, grijs, blauw, geel, oranje, rood, roze en turquoise. Daarnaast ziet de speaker er gewoon tof uit!

Specificaties van de JBL Flip 3

  • Batterijduur: 10 uur speeltijd
  • Batterij laadtijd: 3.5 uur
  • Spatwaterdicht
  • Afmetingen: 64h x 169b x 64l (mm)
  • Gewicht: 450 gram
  • Je kunt meerdere JBL speakers met elkaar verbinden
  • Verbind met je mobiele apparaten via bluetooth
  • Opladen via micro-usb kabel
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Je koopt de JBL Flip 3 onder andere bij bol.com

Leave a Response