Gadgets

JBL Charge 2 – Mobiele speaker en powerbank

jbl charge 2 zwart

Eerder schreven we al over de mobiele speaker Bose Soundlink Color Bluetooth speaker en de Sonos Multiroom Speakers. Wil je echt mobiel zijn, dan wil je ook je apparaten van genoeg stroom kunnen voorzien. Daar heeft JBL een nette oplossing voor verzonnen in de vorm van de JBL Charge. Deze mobiele speaker is inmiddels toe aan de tweede generatie. Het unieke van deze speaker is dat het ook dienst doet als powerbank. Zo heb je dus altijd genoeg stroom bij de hand voor je mobiele apparaten. Want waar is de muziek als je speaker wel vol zit, maar je smartphone een lege batterij heeft.

Music and power on the go

Aangesloten apparaten genieten automatische van de stroom voorziening van 6000 mA. Dit gebeurd ook als de JBL speaker niet aan staat. Via Bluetooth kun je eenvoudig je muziek streamen van je muziekspeler naar de speaker. Met de social mode kunnen maximaal drie vrienden een tablet of smartphone aansluiten. Zo deel je overal eenvoudig je favoriete tunes. Zit er 1 van jullie zonder stroom, dan voorzie je ‘m snel weer van genoeg prik.

jbl charge 2 zwart

De JBL Charge 2 online kopen

De JBL Charge 2 is o.a. online te koop bij bol.com:

Deze mobiele speaker en powerbank is spatwaterdicht en hiermee blijft elk feest doorgaan, ook als er wat vocht op de speaker komt.

Leave a Response