Gadgets

Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei stapt in de smartwatches industrie en kondigde haar eerste smartwatch aan op het Mobile World Congres. De op Android gebaseerde watch heeft een scherm van 42 mm touchscreen. De smartwatch is verkrijgbaar is het goud, zilver en zwart met verschillende modellen voor vrouwen en mannen.

Features Huawei Watch

De watch bevat een hartslagmeter, 4 GB opslaggeheugen, 512MB ram en een 1.2 Ghz processor. De telefoon kan connecten met Android smartphones op basis van bluetooth. De Huawei Watch meet je stappen en calorieën en je kunt verschillende soorten activiteiten tracken, zoals hardlopen en fietsen. Je kunt de smartwatch helemaal aanpassen aan je eigen smaak, want er zijn 40 verschillende klokontwerpen voor het display beschikbaar!

Huawei Watch kopen

De Smartwatch is verkrijgbaar met een metalen horlogeband en met een leren horlogeband. De prijzen voor de verschillende varianten liggen tussen de 349,- en 469,- euro. Bijvoorbeeld de Huawei Classic Stainless Steel Link of de Huawei Watch Classic Black Leather Band Naast het kopen van de Huawei horloge is het tegenwoordig ook mogelijk om een eigen horloge te maken. Kijk hiervoor naar Revolo custom watches.

Leave a Response