Lifestyle

Homey: de slimme controller voor je huis!

Homey-Athom

Door de wildgroei aan slimme apparaten is het tijd voor één controller die alles verbindt. Dat moeten de makers van Homey ook gedacht hebben en zodoende is de Enschede startup met een magische witte bol op de markt gekomen.

Wat is Homey?

Homey is een apparaat dat alle slimme apparaten in huis verbindt, waaronder de Nest Thermostaat en Nest cam . In plaats van allemaal losse apps gebruik je nu slechts één controller waarmee je spraakgestuurd je huis kan bedienen, je hebt dus geen afstandbediening meer nodig! Het is mogelijk om alle beschikbare slimme apparaten aan te sluiten en te bedienen. Denk hierbij aan de thermostaat, muziek (bijv. Sonos), tv’s, beveiligingssystemen, lampen, koelkasten en nog veel meer. Kortom, één manier om alles te bedienen via Wifi, bluetooth, NFC etc.!

 

Homey-wireless

 

De Homey controller kopen

Athom, de uitvinder van de Homey, heeft na een succesvolle Kickstarter campagne €200.000 opgehaald en hiermee zijn de eerste producten geproduceerd. Momenteel heeft Athom meer funding via verschillende investeerders binnengehaald en hiermee zal de komende tijd gewerkt worden aan de uitbreiding van de naamsbekendheid en verkrijgbaarheid van de Homey. Wil je de Homey nu alvast hebben? Dat kan via de Athom website voor €299,-.

Leave a Response