Gadgets

Gocycle E-bike Review

Gocycle - UrStyle.nl

Ooit op een elektrische fiets gefietst? Nou, dat is geweldig. Voor de beeldvorming, een beetje het idee dat je op een brommertje zonder ruis zit. De Urstyle-familie heeft de Gocycle E-bike mogen testen dat was zeker een leuk middagje fietsen.

Alle technische aspecten van de Gocycle worden nog behandeld. Voor een breed scala aan technishce informatie kunnen de lezers de website van Gocycle bezoeken. Hieronder de introductie video van de Gocycle G3.

De fiets heeft bij de linkerhandvat een draaiknop om de snelheid op te voeren, zoals bij een brommer/scooter. Deze E-bike kan tot een snelheid van 25 kilometer per uur. Ons eigen snelheidsmonster heeft een snelheid van 21 kilometer per uur behaald en gaf daarbij aan: ”deze fiets is zo licht en relaxed dat je niet eens merkt dat je zo snel gaat”. Bij plankgas komt de E-bike op no-time rond de 18-19 kilometer per uur en daarvan krijg je wel een lichte prikkeling.

Voor iedereen die korte afstanden op zijn gemak wilt afleggen is de Gocycle zeker een aanrader.Zoals eerder aangegeven is de E-bike super licht waardoor het gebruik soepel is. De motor op de E-bike heeft een vermogen van 250 watt. De fiets is in 7 uur weer helemaal opgeladen. Al met al ideaal om te gebruiken voor woon-werkverkeer en uiteraard om lekker te hobbyen.

Leave a Response