Lifestyle

WINACTIE: Win een gepersonaliseerde chocolade kerstkaart! [GESLOTEN]

Your Surprise Kerstcadeaus - urstyle.nl

De tijd is weer aangebroken om Kerstcadeautjes te gaan kopen! Soms kan het nog best wel lastig zijn om een origineel cadeau te bedenken. Je kunt niet elk jaar met flesjes shampoo, een doosje bonbons of een nieuw paar sokken aankomen. Een persoonlijk cadeautje is natuurlijk een stuk leuker. Bij Your Surprise kun je gepersonaliseerde Kerstcadeaus maken en daarmee heb je meteen een super origineel cadeau!

Er zitten cadeau’s tussen die je waarschijnlijk al wel eerder gezien hebt, zoals foto’s op canvas, muismatten, dekbedden en telefoonhoesjes, maar ook hele originele kerstcadeaus! Wat dacht je van een gepersonaliseerde kerstbal, een voorleesboek over Kerst voor kinderen waarin jouw kind de hoofdrol speelt, een wijnpakket of een jaarkalender met je eigen foto’s erin.

Je kunt ook een kerstmuts bestellen met een naam erop, wijn- en bierglazen met je eigen tekst of een adventskalender met je eigen foto. Zowel voor mannen, vrouwen en kinderen zijn er leuke originele cadeau’s te vinden!

Een van onze favoriete cadeautjes is de chocolade kerstkaart! Een kerstkaart gemaakt van chocolade met een persoonlijke foto en tekst erop. Hoe leuk is het om een kerstkaart te ontvangen die je kunt opeten! Wij mogen van Your Surprise één gepersonaliseerde kerstkaart weggeven aan jullie. Als je wint ontvang je van ons een code voor een gratis kerstkaart en dan kun je zelf op de website van Your Surprise je eigen chocolade kerstkaart maken.

Your Surprise Kerstcadeaus - urstyle.nlYour Surprise Kerstcadeaus - urstyle.nl

Wat moet je doen om kans te maken

  • Like UrStyle op Facebook
  • Volg UrStyle op Instagram
  • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet met de winactie met een geldig e-mailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen als je gewonnen hebt. Vermeld ook even je Instagram en Facebook naam.

Je kunt meedoen aan deze winactie tot woensdag 14 december 12:00 uur. De winnaar wordt op donderdag 15 december bekend gemaakt!

Edit: Deze winactie is afgelopen. Steffie is de winnaar geworden. Wij hebben inmiddels persoonlijk contact opgenomen met de winnaar om de prijs te versturen.

4 reacties

  1. Chocola met kerstmis. Dat klinkt mij als muziek in de oren. Het grappige is dat ik dan ook jarig ben en er dus een dubbele reden voor chocola is 😉 Jammie jammie!
    Naam: Tim van Doesburg

Leave a Response