Gadgets

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR - UrStyle.nl

De Fitbit Charge HR bevindt zich al de gehele jaar aan de top van de markt. In onze blog hebben we verschillende activity trackers behandeld, nu gaan we de Fitbit Charge HR onder de loep nemen.

Wat is de Fitbit Charge HR? 

De Charge HR is een traditionele activity tracker dat het mogelijk maakt om continue hart statistieken te meten. Dit om hierdoor je active houding te meten gedurende de dag. Als gevolg zorgt het ervoor dat je fitter wordt en bevorderd dit de kwaliteit van je slaap. Maar wat is het verschil nu van de overige modellen van Fitbit of de Jawbone activity trackers?

Fitbit Charge HR: Design

De Charge HR is in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat het past bij ieders smaak en outfit. De kleuren zijn voor zowel vrouwen en mannen toepasselijk te dragen. Het scherm is een onderscheidende factor van deze activity tracker, het scherm is extreem dun en alsnog goed leesbaar, wat ervoor zorgt dat de activity tracker niet al te veel ruimte in beslag neemt en altijd wel draagbaar is.

Fitbit Charge HR - UrStyle.nl

 

Fitbit Charge HR: Gebruik

Van de Charge HR mag uiteraard verwacht worden dat alle gebruikelijke statistieken gemeten worden. Iedere stap wordt gemeten en zelfs tijdens het slapen gaat de Charge HR nog door met meten. Bij de oudere modellen van Fitbit was het nodig om de Acitivity Tracker je eigen planning door te geven. De Charge HR zal dit zelf ondervinden naar aanleiding van je bewegingen. Bij het sporten is het raadzaam om de ‘stopwatch mode’ aan te zetten, dan houdt de Charge HR daar rekening mee. Ook heeft de Charge HR een smartwatch functionaliteit. De Armband trilt op het moment je gebeld wordt op je smartphone en de naam van de beller wordt getoond op het scherm van de activity tracker.

Interesse in dit product?

Leave a Response