Gadgets

Encase Universal Bluetooth Keyboard Case [review]

Encase Universal Bluetooth Keyboard

Bluetooth tablet cases zien we tegenwoordig overal, maar zijn ze nou echt zo handig en waar je op letten bij de aanschaf? De redactie van YDL heeft de afgelopen weken de Encase Universal Bluetooth Keyboard van Mobilefun.nl getest.

Installatie Encase tablet case

De installatie van de tablet case komt neer op plug and play, wat betekent dat je geen bijzondere dingen hoeft te doen voor het gebruik van het apparaat. Je klikt simpelweg je tablet in de hoes en via bluetooth zoek je verbinding tussen de apparaten. De tablet case bevat naast het standaard toetsenbord alleen een aan-/uitknop en zodoende is het installeren een fluitje van een cent.

De doos bevat de volgende items:

  • Toetsenbord
  • Tablet case (leer)
  • (Micro) usb oplaadkabel
  • Gebruikshandleiding

Gebruikservaring Tablet Case

Encase Universal Bluetooth Keyboard-keyboard
Tijdens een groot event hebben wij gebruik gemaakt van de tablet case om aantekeningen te maken. De case is compatible met alle typen 9/10 inch tablets en wij gebruikten een Ipad Air. Na een snelle synchronisatie via bluetooth kun je vrijwel direct aan de slag. Het feit dat je geen muis hebt zorgt ervoor dat je wel even moet wennen aan de besturing. Tevens hebben wij verder geen time lag ondervonden tijdens het typen, één van de grootste ergernissen van de YDL redactie.

 

Interessante handigheid van de Encase hoes is het feit dat het toetsenbord losgehaald kan worden. Op deze manier beschik je over de vrijheid om te typen waar je wilt!

Encase Universal Bluetooth Keyboard Case kopen

De Encase Universal Bluetooth Keyboard Sase is een betaalbare tablet case die doet waarvoor je hem aanschaft! Voor slechts €34,49 koop je de Encase Universal Bluetooth Keyboard Case bij Mobilefun.nl. Tevens kun je veel meer accessoires vinden voor je Ipad via Mobile Fun.

Eindoordeel Encase Tablet case

Er zijn oneindig veel tablet cases op de markt met prijzen tot maar liefst €200,-. Ben je op zoek naar een betaalbare en degelijke hoes dan raden wij je aan om de Encase Universal Bluetooth Keyboard Case te kopen. Zoek dus niet verder en ga direct naar Mobile Fun!

Leave a Response