Mode

Daniel Wellington Horloges

Je ziet ze steeds vaker: de horloges van Daniel Wellington. Wat maakt het Daniel Wellington horloge nou zo aantrekkelijk? Zelf ben ik in het bezit van een model uit de Classic Collection, namelijk de: Classic Canterbury 40mm. Te zien op de afbeelding links hieronder.

Mijn drijfveer om dit model te kopen heeft onder andere te maken met de band. Daniel Wellington biedt verschillende horlogebanden aan, in combinatie met het fraaie klokwerk. De bandjes zijn verwisselbaar, vanzelfsprekend hierdoor ook los aan te schaffen. Het bandje zoals vertoont op de afbeelding hieronder worden NATO-bandjes genoemd en hebben een rijke historie. De Britse marine gebruikte de NATO band in de jaren zeventig. Uiteraard heeft deze band vanaf dat moment een enorme evolutie gekend. Nu zijn deze NATO-bandjes in diverse kleurrijke combinaties aan te schaffen. De afbeelding hieronder toont een deel van de verschillende kleuren.

dw4DW2

 

De NATO-bandjes zijn niet het enige wat Daniel Wellington aanbiedt, er is ook een groot scala aan leren-bandjes opgenomen in het assortiment. Zo heeft Daniel Wellington horloges voor iedere gelegenheid.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het horloge bij iedere outfit wel toepasbaar is. Of nou ja, misschien niet iedere outfit, in combinatie met een trainingspak heb ik het horloge nog niet geprobeerd, dus daar kan ik niets over zeggen.

Wat vind jij van de Daniel Wellington horloges?

 

 

Leave a Response