Mode

Converse All Star Leather Ox

Converse All Star Leather Ox sneaker

Tussen alle Nikes en Adidas sneakers lijkt de Converse All Star een beetje naar de achtergrond verdwenen te zijn. Ik had zelf eerst mijn zinnen ook op de Adidas Stan Smith sneakers gezet, maar omdat werkelijk iedereen daar op dit moment op rond loopt, vond ik ze ook niet echt origineel meer. Daarom ging ik al snel overstag toen ik de All Star Leather Ox tegenkwam. Dit zijn geen schoenen die je dagelijks op straat tegenkomt en dat maakt ze net iets origineler dan de rest!

Converse All Star Wit Leer

Omdat de All Star Leather Ox gemaakt is van wit leer vind ik hem net iets bijzonderder dan de standaard All Star. De witte leren Converse All Star heeft de typische rubberen witte zool en neus, zoals alle All Star schoenen. De rest van de schoen is gemaakt van wit leer met witte veter en witte vetergaten.

Converse All Star Wit Leer

Simpel, maar super stijlvol en ze passen onder elke outfit! Bij een jurkje, maar ook onder jeans of een kort broekje. Omdat je ze niet vaak ziet, in tegenstelling tot de Adidas Stan Smith, vind ik de All Star Leather Ox sneakers een fijne aanvulling op mijn garderobe.

Ik kocht de witte leren Converse sneakers bij JD Sports voor €80,00

 

Leave a Response