Mode

Cadeautips voor als al je vrienden kinderen krijgen

Baby cadeaus - urstyle.nl

Herken je dat? Iedereen om je heen lijkt ineens kinderen te krijgen en jij bent er zelf nog hélémaal niet mee bezig. Ineens word je aan de lopende band uitgenodigd voor baby showers en kraambezoekjes en natuurlijk wordt er dan verwacht dat je een cadeautje meeneemt voor de kleine. Als je zelf nog ver verwijderd bent van de poepluiers en de babypakjes kan dat nog best een hele opgave zijn. Wat koop je voor zo’n kleine baby, welke maat pakje kun je het beste kopen en wat moet je in hemelsnaam kiezen, want er is zoveel keuze! Geen nood, UrStyle is there to help met tips voor baby cadeaus!

Welke maat moet je kopen

De meeste pasgeboren baby’s hebben maat 50 of maat 56. Dit zijn daarom ook maten die vaak cadeau worden gegeven als kraamcadeautje. Je kunt er voor kiezen om dit ook te doen, maar een  baby heeft ook nog kleren nodig als hij of zij een paar maanden oud is. Omdat ouders vaak pakjes cadeau krijgen voor pasgeboren baby’s hebben ze er waarschijnlijk meer aan als jij ze een kledingstuk geeft dat de baby kan dragen als hij of zij al wat ouder is, bijv. 3 maanden oud. Zo is jou cadeautje net wat origineler! Kies dan bijvoorbeeld voor maat 62 of 68.

De baby cadeaus

Boxpakjes

Boxpakjes zijn een van de meest gekochte baby cadeaus. Pakjes uit een stuk die je in de meest schattige printjes kunt krijgen. Deze boxpakjes zijn altijd goed en zijn leuk voor zowel jongens als meisjes!

Baby cadeaus - urstyle.nl

Rompertjes

Een rompertje onder de kleding houdt de baby warm en zorgt er voor dat de luier goed op zijn plek blijft zitten. Omdat de meeste baby’s bijna elke dag een rompertje dragen, kunnen kersverse ouders deze heel goed gebruiken.

Baby cadeaus - urstyle.nl

Sokjes en slofjes

Geen zin om aan te komen met het zoveelste boxpakje of rompertje? Kies dan voor leuke sokjes of slofjes! Super leuk om te geven, want die kleine voetjes zijn toch té schattig!

Baby cadeaus - urstyle.nl

Welke baby cadeaus zou jij uitkiezen? Kijk voor nog meer inspiratie op de website van Brandkids! 

Baby cadeaus - urstyle.nl

Leave a Response