Gadgets

Allocacoc PowerCube Extended (USB) – Review

Powercube Extended

Als ware gadget fanaten hebben wij vele stekkerdozen in gebruik, echter lopen we met enige regelmaat te stoeien met deze apparaten. Enkele studenten van de TU Delft bedachten de oplossing, de PowerCube. Deze vierkante verdeelstekker zorgt ervoor dat adapters naast elkaar geplugd kunnen worden. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan design, de cubes staan namelijk helemaal niet verkeerd op je bureau! Your Digital Life kreeg de mogelijkheid om de Extended en de Extended USB cubes te testen.

Unwrapping the PowerCube box

De PowerCube wordt geleverd in een compacte plastic verpakking waarop het product en de mogelijkheden direct worden afgebeeld. Tijdens het uitpakken kom je naast de cube ook een 13! talige handleiding tegen met instructies voor het gebruik tegen. Daarnaast is er een extra hulpstuk, de zogenaamde ‘PowerCube Docks’, bijgevoegd om de cube vast te zetten op je bureau. Al met al een compact product met heldere instructies!

Ervaringen Powercube

Alhoewel het snoer van de cube slechts 1,5 meter lang is blijkt dat dit geen probleem vormt voor de bevestiging op ons bureau. Door middel van het bijgeleverde koppelstuk, de zogenaamde ‘PowerCube Docks’, is de verdeelstekker snel en gemakkelijk gemonteerd op je bureau. Bij het uitpakken van de PowerCube met usb wordt direct een telefoonoplader ingeplugd. Wat ons betreft een mooie toevoeging aan de standaard stekkerdoos.

Met 4 ingangen blijken we een oplossing te vinden voor de snoeren van veelgebruikte apparaten zoals mobiele telefoons, laptop opladers, printers en beeldschermen. Door de powercube met behulp van de dock te bevestigen aan je bureau heb altijd een stekkerdoos binnen handbereik. Daarnaast zijn de PowerCubes ook nog eens schokbestendig, want na enkele valpartijen functioneren de cubes nog perfect.

Specificaties & toepassingen Powercube

De Powercube Extended USB komt met 4 stekker-ingangen en 2 usbpoorten en de PowerCube Extended bevat ‘slechts’ 4 ingangen. De USB variant bevat twee 5V;2.1A USB ingangen en de stekkerdozen kunnen in een 230V stopcontact. Er zit een garantie van 2 jaar op de cubes.

Bekijk ook onderstaande video voor de verschillende toepassingen van de PowerCube:

Eindoordeel PowerCube

Al met al een mooie vervanging van de huidige stekkerdoos. Het product wordt geleverd in een compacte doos met simpele gebruiksaanwijzing. Je stopt de stekker in het stopcontact en klaar!

Wat ons betreft kan de PowerCube ook een mooie toevoeging zijn voor de zakelijke wereld. Momenteel worden vaak simpele stekkerdozen gebruikt, terwijl de PowerCube hier juist zijn dienst goed zal bewijzen met een aantrekkelijk design.

PowerCube Kopen

Naar de PowerCubes die wij getest hebben zijn er nog veel meer slimme stekkeroplossingen bedacht door Allocacoc. Je kunt de overige producten en de PowerCubes bestellen via de website van Allocacoc of via Bol.com

1 reactie

Leave a Response