Mode

3x Skikleding tips voor een onvergetelijke wintersportvakantie

wintersportkleding

Het wintersportseizoen gaat bijna van start en de vooruitzichten zijn goed! Op de pistes in Oostenrijk en Zwitserland is al veel sneeuw gevallen, dus het belooft een uitstekend wintersportseizoen te worden. Eind november gaan de meeste pistes open en dat betekent dat we moeten gaan shoppen! Wij geven je graag 3 tips op gebied van fashion & function waarmee jij in ultieme ‘snow look’ de pistes af vliegt.

Tip 1: Functie boven looks

Hoe moeilijk het ook is, tijdens het shoppen voor een wintersportoutfit is het belangrijk om je niet alleen te laten leiden door de looks van een product. De functionaliteit is in dit geval net zo belangrijk. Als jij in de vrieskou op de piste staat, ben jij blij met je ultrawarme jas! Uiteraard blijven looks niet onopgemerkt en daarom zijn er gelukkig uitgebreide collecties met skikleding en accessoires in alle soorten, kleuren en maten waarmee ook jouw inner fashionista meer dan tevreden op de latten verschijnt.

Tip 2: Layer it up

Hoe meer laagjes, hoe warmer jij blijft! De stilstaande lucht tussen de kledinglagen zorgt ervoor dat de kou geen kans krijgt. Bovendien kan de temperatuur best oplopen als jij op een terrasje zit te genieten van een hot chocolate en is het fijn dat je hier en daar een laagje uit kan trekken.

witte wintersportjas met bontkraag

Tip 3: Safety first

Wintersport is een gevaarlijke hobby. Trek daarom voldoende tijd uit om een geschikte helm te kiezen. Wederom geldt: laat je niet alleen verleiden door een mooi design of een leuk kleurtje! Veiligheid gaat in dit geval voorop. De gouden tip voor het kopen van een helm? Neem je skibril mee tijdens het passen van een helm. Een helm en een skibril die niet goed passen is een ware kwelling en kan de pret dus flink drukken.

blogbztrs6

Bij het vinden van een geschikte outfit komt dus best wat kijken. Neem vooral de tijd om goed uit te zoeken wat jouw voorkeur heeft. Hierdoor kun je miskopen voorkomen en beleef jij de vakantie van je leven!

Fashion meets function in het assortiment wintersportkleding! Je vindt hier een ruime collectie aan skikleding en accessoires voor dames, heren en kids.

Leave a Response