Mode

Live, love & sparkle in 2017 | Party outfit tips voor een sprankelende jaarwisseling

feestelijke outfit - urstyle.nl

Het einde van 2016 nadert met rasse schreden en zonder meteen met weemoed terug te denken aan alle bijzondere momenten die we dit jaar hebben mogen meemaken, borrelt er toch stiekem een kleine vleug van emotie op wanneer we bedenken hoe snel dit jaar wederom voorbij is gegaan. Om het jaar 2016 vol positieve energie af te sluiten en het jaar 2017 spetterend in te luiden dient deze bijzondere avond voor de meesten tot in de puntjes voorbereid te worden. En hoe start je deze voorbereiding beter dan met een geweldige party outfit?!

 Juist, het mag duidelijk zijn. De perfecte New Year’s Eve look is van essentieel belang voor die laatste avond van het jaar. Maar welke outfit leent zich nu het beste voor de avond van 31 december?

Dames, de keuze voor ons ladies is groot. Gaan we voor groots en sprankelend, voor romantisch en chic of voor casual met een randje van glitter? Je kunt wel stellen dat het samenstellen van de perfecte look de nodige aandacht vergt en de hoeveelheid aan keuzemogelijkheden maakt het hierin niet makkelijker voor je. Gelukkig is shoppen geen straf en hebben wij je hierin alvast een beetje op weg geholpen. Bij Locals United vind je een feestelijke collectie, perfect geschikt voor een goede party outfit.

Heren, ondanks dat jullie je niet in een jurk of rok hoeven te hijsen is ook de keuze aan gentlemen’s fashion enorm. Kostuums, dressed shirts en fancy blazers vechten allen voor een bijdrage in de epic party outfit die jij voor ogen hebt.

party outfit - urstyle.nl

De top 3 tips voor een geslaagde party outfit?

1. Black Tie

Dames: draag een lange of korte elegante avondjurk. Black tie is dé gelegenheid bij uitstek om heerlijk over de top voor chic te gaan.

Heren: ga voor een goede smoking. Denk aan de casino scene van James Bond, een duidelijk voorbeeld van picture perfect. Met dit voorbeeld in gedachten sla jij de spijker op zijn kop!

2. Cocktail

Wanneer de dresscode ‘cocktail’ op het menu staat betekent dit voor de dames een korte jurk met bijpassende heels. In de ultieme cocktail dress kom jij feestelijk, vlot, creatief en op en top vrouwelijk voor de dag.

Heren kunnen voor deze dresscode wederom een chic pak tevoorschijn toveren.
Tip: kijk eens in de collectie van Bertoni of Denmark of Van Gils of Seven Dials.

3. Feestelijk

Ben jij uitgenodigd voor een nieuwjaarsfeestje met het thema ‘feestelijk’? Met deze dresscode kun je all out gaan en heb je alle keuzemogelijkheid van de wereld voor je party outfit. Het gehalte glitter, glamour en sparkle is geheel zelf te bepalen.

Live, love & sparkle in 2017! Cheers to a good year.

party outfit - urstyle.nl

Leave a Response