Eten & Drinken

Vette events voor de zomer

ek vrouwenvoetbal 2017

We hebben al kunnen genieten van enkele zomerse dagen, waarmee de winterse perikelen nu eindelijk echt achter ons lijken te liggen. Zo kijken wij alvast uit naar de zomer; vol festivals, lekker (buiten) eten en buiten zijn. Er staan weinig grote sportevenementen op de agenda, zo is er meer tijd om andere evenementen te bezoeken. Aan 1 speciaal sportevenement willen we toch extra aandacht richten. En zo zijn er nog enkele coole events die dit jaar gepland staan, waar wij deze zomer waarschijnlijk te vinden zullen zijn.

EK Vrouwenvoetbal – UEFA WEURO 2017

Er zijn dan misschien geen Olympische Spelen, of een EK of WK mannenvoetbal, maar de vrouwen spelen dit jaar een thuiswedstrijd. De 12e editie van het EK Vrouwenvoetbal wordt namelijk gehouden in verschillende stadions in Nederland. Voor het eerst in de historie zullen maar liefst 16 landenteams deelnemen. Zo zal de openingswedstrijd worden gespeeld in Utrecht en zal de finale plaatsvinden in Enschede. De tussenliggende wedstrijden kun je bekijken in Rotterdam, Deventer, Breda, Tilburg en Doetinchem. De Nederlandse dames spelen tegen Noorwegen, Belgiƫ en Denemarken in de poule. Het EK Vrouwenvoetbal loopt van 16 juli 2017 tot 6 augustus 2017. Voor meer informatie, zie:
http://www.holland.com/be_nl/toerisme/article/ek-vrouwenvoetbal-2017.htm
Voor Tickets: http://weuro2017.nl/nl/tickets

meet the teams nederland ek voetbal 2017

Open’er Festival – Gdynia in Polen

Een keer wat anders dan Pinkpop of Lowlands, maar hoe vet is het om naar een festival in het buitenland te gaan?! Dit jaar denken wij aan: Open’er Festival in Polen. Open’er Festival is een muziekfestival in Gdynia in Polen. Het festival brengt de beste rock, pop, alternative, indierock, dance en electronic artiesten naar Polen. Het festival kreeg internationale erkenning door de Best Major European Festival Award van de European Festival Awards twee maal te winnen. De line-up van dit jaar bestaat o.a. uit:

opener festival polen

Tickets voor het Open’er Festival zijn via deze site te koop. De earlybirds tickets kosten 107 euro voor 4 dagen (met camping erbij wordt het 125 euro). Een weekend kaartje (vrijdag en zaterdag) kost je zonder camping 80 euro, een plekje op de camping erbij maakt 94 euro per kaartje. Weer eens wat anders dan de grote Nederlandse festivals met vergelijkbare line-ups.

Buiten barbeques en food truck events

De trend van de food trucks zet nog even door, het ambachtelijke babrequen en dikke, vette burgers blijft ook onverminderd populair. Elke grote stad heeft zijn eigen food-evenementen dit jaar. Voor een overzicht van alle food evenemnten in julie en augustus, check: http://kookidee.nl/food-festivals/

food truck festivals zomer 2017

Wij van UrStyle.nl zijn vast op enkele festivals te vinden, uit deze lijst. Alvast een fijne zomer gewenst!

Leave a Response