Eten & Drinken

3x Een ontbijtje met ei

3x ontbijtje met ei - urstyle.nl

Voor je het weet is het weer pasen, de paaseitjes liggen al maanden in de winkels en over een maandje is het zover. Tijd om alvast wat inspiratie op te doen voor de paasbrunch of het paasontbijt. Het paasontbijt is geen paasontbijt zonder ei erbij. En hoewel een simpel gebakken of gekookt eitje hartstikke lekker is, zijn er nog veel originelere ontbijtjes te bedenken met ei. In deze blog vind je 3x keer een ontbijtje met ei. Alle drie makkelijke ontbijtjes die je snel kunt klaarmaken, maar die er wel super leuk uit zien om te serveren aan je gasten met Pasen!

Bacon en ei muffins van Brenda Kookt

Deze leuke ei muffins worden gemaakt van een uitgesneden cirkel brood, ei,  bacon en geraspte kaas. Een combinatie die je normaal gesproken misschien ook op je boterham of broodje zou doen met pasen, maar in deze muffin vorm zien ze er net nog een beetje leuker uit op de paastafel.

3x ontbijtje met ei - urstyle.nl

Caprese eieren uit de oven van Francesca Kookt

Dit is een super lekker ontbijtje met ei dat maar heel weinig voorbereidingstijd nodig heeft. Je moet er alleen rekening mee houden dat het even in de oven moet. Je doet eieren, cherry tomaten, mozzarella en basilicum bij elkaar in een kom of ovenschaaltje en zet dit 25 minuten in de oven. Dan heb je een heerlijk caprese ontbijtje met ei. Lekker om in te dippen met een broodje of om op een broodje te serveren.

3x ontbijtje met ei - urstyle.nl

Broodjes gevuld met ei van Ohmyfoodness

Deze broodjes zien er echt fantastisch uit. Ham, kaas en ei gebakken in een broodje. Het is eigenlijk een super simpel principe, maar het is 10x leuker dan een gewoon gebakken eitje. Je kunt dit recept ook variëren zoals je maar wilt. Je kunt er van alles aan toevoegen dat je lekker vindt, zoals bijvoorbeeld  champignons, paprika en gerookte zalm.

3x ontbijtje met ei - urstyle.nl

Eet smakelijk! 

Leave a Response