Eten & Drinken

5x Gezonde lunch om mee te nemen naar je werk

5x gezonde lunch om mee te nemen naar je werk - urstyle.nl

Ben jij ook zo klaar met die eindeloze kleffe bammetjes op je werk? Een originelere lunch om mee te nemen naar je werk is helemaal niet zo moeilijk om te bedenken. Vaak kost het niet eens zo veel extra tijd, het is makkelijk van te voren klaar te maken én het smaakt gewoon stukken beter dan een boterham. Om je een beetje inspiratie te geven hebben wij vandaag 5 recepten voor een gezonde lunch om mee te nemen!

Spinazie Ei-wrap met zalm en hüttenkäse van Cotton and Cream

Ei met zalm en roomkaas is dé perfecte combinatie. Om deze lunch lekker gezond te houden is de roomkaas vervangen voor hüttenkäse. Hierdoor is deze wrap van ei echt een eiwitbommetje. Na deze lunch zit je gegarandeerd lekker lang vol.

Frittata met spinazie, kalkoen en zongedroogde tomaat van Table for two

Dit is een super handig gerecht, omdat je in een keer meerdere porties kunt maken. Frittata’s zijn lekker vullend omdat ze gemaakt worden van ei. Het toevoegen van spinazie en kalkoen zorgt voor nog wat extra eiwitten. Maak de frittata ’s avonds klaar en snijd ’s ochtends een of meerdere flinke punten af. Klaar is je lunch!

5x gezonde lunch om mee te nemen naar je werk - urstyle.nl

Banaan havermout pannenkoekjes van Culy

Bananen pannenkoekjes zijn hartstikke populair, maar ze worden meestal als ontbijt gegeten. Waarom zou je ze niet als lunch eten? Snel klaar, hartstikke makkelijk om mee te nemen en super lekker met wat vers fruit of een lik pindakaas

5x gezonde lunch om mee te nemen naar je werk - urstyle.nl

Rijstsalade met tonijn van Ohmyfoodness

Gewone salade’s zijn inmiddels al best normaal geworden als lunch op je werk. Vroeger werd je raar aangekeken als je met iets anders dan een gesmeerde boterham aan kwam zetten, maar inmiddels zijn er gelukkig steeds meer mensen die experimenteren met hun lunch. Een salade met rijst is misschien niet iets waar je zo snel aan zult denken, maar het is super lekker én hartstikke vullend. Vooral als je kiest voor zilvervliesrijst.

5x gezonde lunch om mee te nemen naar je werk - urstyle.nl

Bagel met roomkaas en avocado van Don’t feed after midnight

Hoeveel beter ziet dit eruit dan een saaie boterham? En veel extra werk kost het niet. Je neemt gewoon een bagel mee naar je werk in plaats van een boterham, roomkaas erop smeren en los een avocado meer nemen en voilá. Wedden dat je collega’s jaloers zijn!

5x gezonde lunch om mee te nemen naar je werk - urstyle.nl

Welke gezonde lunch om mee te nemen lijkt jou het lekkerst? 

Leave a Response