Eten & Drinken

Hotspot: The Happiness Cafe in Eindhoven

The Happiness Cafe Eindhoven - Urstyle.nl

In Eindhoven vind je healthy hotspot The Happiness Cafe. Een super gezellig tentje waar je terecht kunt voor gezonde gerechten gemaakt met pure ingrediënten. Bij The Happiness Cafe moedigen ze iedereen aan om beter en gezonder te eten en zich daardoor fijner te voelen. En dat gezondere eten is hier echt geen straf kan ik je vertellen!

The Happiness cafe heeft een lekkere relaxte uitstraling met allerlei verschillende zitjes. Je kunt er terecht voor all-day-breakfast, lunch of voor koffie met een taartje. Ze hebben opties voor mensen met allerlei verschillende diëten, onder andere glutenvrij, vegetarisch, vegan, suikervrij en er zijn ook opties voor mensen die extra veel eiwitten willen eten.

Als ontbijt kun je kiezen uit verschillende smoothiebowls, yoghurtjes of verse baksels uit hun bakkerij, zoals wafels, crumbles, croissantjes en gebakjes. Voor de lunch zijn er verschillende sandwiches, wraps en salades. Of als je liever zelf kiest, kun je je eigen salade samen stellen bij de saladebaar. Verder is er nog ruime keuze uit allerlei smoothies, juices en drankjes.

The Happiness Cafe Eindhoven - Urstyle.nl
De Acai Bowl

The Happiness Cafe heeft ook een eigen bakkerij waar ze heerlijke taarten maken, die te zien zijn op de counter. Op hun Facebook pagina houden ze je op de hoogte van de taarten die ze die dag voor je klaar hebben staan. Ook hier is weer een ruime keuze uit allerlei verschillende taarten: met suiker, zonder teveel suiker, vegan en glutenvrij. Er is voor iedereen wat wils!

Het is er altijd druk en gezellig en het eten is heerlijk, dus absoluut de moeite waard om een keer uit te proberen! 

The Happiness Cafe heeft ook nog een klein winkeltje waar ze allemaal lekkers verkopen én je kunt hun gerechten ook thuis laten bezorgen via Deliveroo. Je vindt The Happiness Cafe op de Nieuwe Emma Singel 9 in Eindhoven. Voor meer informatie kun je hier de website bekijken. 

The Happiness Cafe Eindhoven - Urstyle.nl

1 reactie

Leave a Response