Eten & Drinken

Oud en Nieuw Hapjes – 5 heerlijke hartige snacks voor Oud en Nieuw

oud en nieuw hapjes - urstyle.nl

Na het Kerstdiner is het Oud en Nieuw voor je het door hebt en daarbij horen natuurlijk Oud en Nieuw hapjes. Nu kunnen wij ons voorstellen dat je na het bedenken van een Kerstdiner wel een beetje uitgedacht bent en niet zoveel zin hebt om nog meer gerechten en recepten te gaan bedenken. Zoete hapjes voor Oud en Nieuw zijn makkelijk: koop of bak oliebollen, appelbeignets of wafels en je bent good to go, maar hartige hapjes zijn vaak wat lastiger.

Natuurlijk kun je gaan voor een ouderwetse bak chips en kaasjes en worstjes, maar geef toe: dat is een beetje saai! Maar geen nood, want wij hebben vijf heerlijke originele Oud en Nieuw hapjes voor jullie verzameld!

Pizza Borrelbrood van Ohmyfoodness

Borrelbroden zie je de laatste paar jaar steeds vaker voorbij komen. Borrelbrood of plukbrood is een geweldige partysnack. Je snijdt een rond brood open en in de open stukken doe je allemaal lekkere ingrediënten, zoals tomatensaus, salami en kaas en dan doe je het brood in de oven. Als het brood uit de oven komt, serveer je het meteen en kunnen mensen stukjes uit het brood ‘plukken’.

oud en nieuw hapjes - urstyle.nl

Fruit Vuurpijlen van Eats Amazing

Hoe schattig zijn deze vuurpijlen van fruit! Een lekkere gezonde snack voor met Oud en Nieuw en ook super leuk voor kinderen.

Gebakken Brie van Will Cook For Friends

Dit ziet er echt goddelijk uit. Gebakken brie met rosemarijn, honing en walnoten. Heerlijk om te serveren met wat brood erbij!

oud en nieuw hapjes - urstyle.nl

Mini hamburgers van Leuke Recepten

Hamburgers, maar dan in het klein! Deze een-haps-hamburgers zijn perfecte snacks op een feestje en ze zien er heel leuk uit.

oud en nieuw hapjes - urstyle.nl

Uitgebreide kaasplank van Eat Yourself Skinny

Op Pinterest zie je ze rond de feestdagen heel veel voorbij komen. Cheese platters oftewel kaasplankjes. Een hele grote plank met heel veel verschillende soorten kaas en andere lekkere hapjes. Als je dit mooi neerlegt op de plank ziet het er geweldig uit op je borreltafel.

oud en nieuw hapjes - urstyle.nl

Leave a Response