Eten & Drinken

5x Zoete Valentijnsrecepten

valentijnsrecepten - urstyle.nl

Nog een paar weken en dan is het Valentijnsdag. De winkels liggen alweer vol met hartjes, chocola en andere Valentijns cadeautjes. De een heeft er een hekel aan en vind het een onzinnige commerciƫle feestdag, de ander vindt het stiekem wel een leuke feestdag en hoopt elk jaar weer op een cadeautje van een anonieme liefde. Of je het nou een leuke feestdag vindt of niet, wij vinden het een mooi excuus om wat lekkers op tafel te zetten, dus daarom vandaag: 5 heerlijke Valentijnsrecepten!

Want zoals we weten: liefde gaat door de maag!

Hartjescake van Belly Full

Hoe leuk ziet deze hartjescake eruit! Dit is misschien wel mijn favoriet van de vijf Valentijnsrecepten. Van buiten lijkt het net een normale cake, maar als je hem open snijdt zie je dat er hartjes in het midden zitten. Het ziet er geweldig uit!

valentijnsrecepten - urstyle.nl

Brownies met aardbeien en chocola van Bakerita

Aardbeien en chocola zijn altijd een goede combinatie. Deze brownies hebben een topping van aardbeien met een laagje chocola erover. Simpel maar wel heel lekker.

valentijnsrecepten - urstyle.nl

Cookie dough truffel hartjes van OMG chocolate desserts

Dit is een simpel recept, maar het ziet er heel leuk uit en het is heel lekker. Cookie dough met een laagje chocola eromheen, wie lust dat nou niet!

valentijnsrecepten - urstyle.nl

Hartjes macarons van Liv for cake

Het kost iets meer moeite om te maken, maar dan heb je ook wat. Deze hartjes macarons zien er fantastisch uit!

valentijnsrecepten - urstyle.nl

Bier brownies van Dessert for two

Tenslotte het mannelijkste recept van de Valentijnsrecepten: bier brownies! Tot nu toe waren alle recepten rood, roze of met hartjes, maar deze laatste zal zeker in de smaak vallen bij je man of vriend. Het beslag van deze brownies wordt namelijk gemaakt met donker bier!

valentijnsrecepten - urstyle.nl

Wat vind jij van deze Valentijnsrecepten? Welke van de recepten is jouw favoriet?

1 reactie

Leave a Response