Eten & Drinken

5 Gezonde Ontbijtjes om het nieuwe jaar goed mee te beginnen

5 gezonde ontbijtjes - urstyle.nl

Gelukkig nieuw jaar! We hopen dat jullie allemaal hele fijne Kerstdagen en een mooi Oud en Nieuw gehad hebben. In de blog van vandaag beginnen we het jaar goed, met vijf gezonde ontbijtjes! Want zeg nou eerlijk, jij hebt met Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw én daar tussenin ook vast wel iets meer gegeten dan de bedoeling was. Tijd om weer even te focussen op het binnenkrijgen van genoeg gezonde dingen. Minder chocola, minder suiker, meer vezels en fruit. Wij helpen je daar graag een handje mee en hebben vijf hele lekkere maar gezonde ontbijtjes verzameld.

Chunky Monkey Havermout van She Well

Het leuke aan gezonde ontbijtjes is dat ze gezond zijn, maar niet altijd gezond smaken! Deze chunky monkey havermout smaakt door de combinatie van banaan, pindakaas en chocolate chips als een taartje. Een heerlijk ontbijt!

5 gezonde ontbijtjes - urstyle.nl

Breakfast Burrito’s van Fit Foodie Finds

Een hartig ontbijt! Wat dacht je van burrito’s gevuld met ei, bacon en groenten. Een lekker en eiwitrijk ontbijt waar je zeker even vol van zit.

5 gezonde ontbijtjes - urstyle.nl

Gezonde wafels van Karlijn’s Kitchen

Nog een feest ontbijtje! Wafels van havermout, ei, banaan en melk met rood fruit en een beetje poedersuiker.

5 gezonde ontbijtjes - urstyle.nl

Jamie Oliver’s Smoothie Pannenkoeken

Hoe goed zien deze pannenkoeken eruit! Voor dit recept gebruikte Jamie Oliver alle ingrediënten die je normaal in een smoothie doet, maar hij maakte er heerlijke fluffy pannenkoekjes van.

5 gezonde ontbijtjes - urstyle.nl

Gezonde Ontbijtmuffins met Havermout van Yellowlemontreeblog

Tenslotte nog een handig ontbijt recept dat je van te voren klaar kunt maken, handig op dagen dat je weinig tijd hebt. Ontbijtmuffins met havermout, banaan, blauwe bessen en pecannoten. Twee van deze flinke muffins maken een perfect ontbijtje.

5 gezonde ontbijtjes - urstyle.nl

Eet smakelijk!

Leave a Response