Interieur

Nieuwste interieur trend: Zwarte deuren (verven)

flexa kleuren verven deuren

We zijn altijd op zoek naar leuke, eenvoudige manieren om jouw interieur op te frissen. Vaak betreft dat (extra) meubels of de kleur van je muur. Wat we echter vaak niet meenemen zijn de deuren. Terwijl je nu juist met een nieuw kleurtje je extra contrast kan aanbrengen. Vooral de zwarte binnendeur is weer helemaal hip, vaak gecombineerd met een industrieel, strak en modern uiterlijk. Deze week dus inspiratie en tips om eenvoudig zelf je deuren te kleuren.

Een nieuwe deur opent je ogen

Industrieel is de woontrend van dit moment… Daar moeten we dus iets mee doen zou je denken. Op het gebied van deuren heb je tegenwoordig veel keuze. De strakke deur met een staallook is helemaal in, je ziet deze vooral in de kleur zwart. Wil je een extra dimensie, kies dan voor een of meerdere glazen panelen in je deur. Zo creëer je meer licht en hierdoor oogt jouw ruimte al snel groter. Een zwarte deur breekt een strakke, witte ruimte op een mooie manier. Het eenvoudigste is dus om op zoek te gaan naar een nieuwe deur, je bent dan al snel 300 euro verder voor een moderne, strakke deur. Niet onoverkomelijk, maar denk ook aan andere opties!

Nieuwe kleuren deuren

Je kunt namelijk ook kiezen voor het zelf verven van je deuren. Dit vergt wel iets meer aandacht dan een muurtje verven. Vooral als je al zo’n mooie deur met glas erin hebt. Afplakken dus! De deur kun je best in de sponning laten hangen, dek daarbij wel even je vloer af. Wil je helemaal bij de tijd zijn, dan kies je voor de kleur zwart. Zeker in een lichte kamer zorgt dit voor een mooi contrast. Wil je je eigen deuren verven? Met deze tips van Flexa kom je er wel!

Op zoek naar wat extra inspiratie?

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt, maar ben je op zoek naar meer ideëen? Check dan even deze foto’s die jou kunnen doen besluiten om ook jouw deuren zelf te verven!
zwarte binnendeuren
Bron: https://www.deurenafdeling.nl/

stalen deur op maat
Bron: stalendeuropmaat.nl

Bron: welke.nl
Bron: welke.nl

Leave a Response