Interieur

Kleed je woonkamer aan met unieke vloerkleden

vloerkleed featured karwei

Lekkere warme voetjes, dat wil iedereen wel. Vooral in de winter kan een vloerkleed een aangename toevoeging vormen bij je meubelen. Door het jaar heen is het een ideale manier om je woonkamer wat extra sfeer te geven. In deze blog bieden we je inspiratie om je interieur te verrijken door middel van een vloerkleed.

Ronde vloerkleden

Wil je wat anders dan een rechttoe rechtaan vloerkleed, kijk dan eens rond naar cirkelvormige vloerkleden. Ze zijn een welkome aanvulling op de vierkante vloerkleden, welke soms toch een beetje saai over kunnen komen. Zo zouden wij graag een rond vloerkleed kopen van Karwei van 2 meter doorsnede. Groot genoeg voor de salontafel en het past wat ons betreft mooi bij de rest van het grijs getinte interieur:

rond vloerkleed 2 meter doorsnede

Vloerkleed van jutte

Ben jij helemaal fan van een scandinavisch interieur? Dan hoort een jutte vloerkleed zeker in het rijtje van vloerkleden thuis! Zo’n jutte vloerkleed past qua stijl en kleur precies bij jouw Scandinavische huis. Je hebt ze zelfs met kekke motiefjes

jutte vloerkleed rond met motief

Hoogpolige vloerkleden

Ga je voor de warme voetjes, dan is het hoogpolige kleed een must. Heerlijk met je tenen door die vezels heen en heerlijk lastig om schoon te houden. Ga je voor het beren- of koeienvel of toch een vloerkleed met een neutrale uitstraling? Het hoogpolige tapijt heeft van oudsher mogelijk een oudbollige uitstraling, maar met de juiste kleurkeuze en afmeting maak je je kamer wel helemaal af.

hoogpolig vloerkleed

Kinderkamer vloerkleden

Uiteraard vergeten we de kleintjes niet. De vloerkelden voor kinderen verschillen enorm per jongen of meisje. Voor jongens zijn er voornamelijk steden of racebanen, vloerkleden voor meisjes staan weer vol met princessen of zijn een shade of pink. Er zijn ook neutrale thema’s zoals de boerderij, het pirateneiland en met vele soorten dieren. Met kinderkleden kom al snel uit bij een speelkleed, wat een multi-functionele toepassing is voor een vloerkleed. Je kind zit lekker warm op de grond en speelt veilig op een fantasierijk kleed. Speelgoed kan hierdoor ook beter tegen een stootje en het ruimt ook lekker makkelijk op onder zo’n “tapijt”…
vloerkleed kind

Leave a Response