Eten & Drinken

Shake It Real Good – Starter Pack Mealblend [Ervaring]

mealblend zakken

Al je goede voornemens voor 2018 al de deur uit gedaan? We gaan toch weer even op de goede (en makkelijke) tour. Mealblend is een eenvoudige manier om een volledige maaltijd tot je te nemen in de vorm van een shake. We testen deze week het starter pack met 2x drie verschillende smaken.

Ervaring Starter Pack Mealblend

We ontvingen een starter pack van Mealblend om kennis te maken met hun gebalanceerde maaltijd in shake-vorm. Er zijn drie smaken waar we uit kunnen kiezen; banaan, vanille en chocolade. Wat opviel was dat de smaak ook natuurgetrouw en subtiel is. Je moet de shake wel goed schudden om enige klontering tegen te gaan. Heb je dit eenmaal onder de knie (gebruik eventueel een staafmixer), dan heb je een vloeibare en zachte shake. De meegeleverde shakebeker vergt wat extra oefening om het net zo “glad” te maken. Normaalgesproken ontbijten we met yoghurt/kwark met fruit en/of ontbijtgranen. Om tussen 10-10:30 uur een (gezonde) snack te eten. Een ontbijt met Mealblend vulde net zo goed en zorgde niet voor een dip of hongergevoel. Helemaal zonder snack tot de lunch lukte niet, maar dat zal per persoon verschillen. Let je op je gewicht dan volstaat een shake zeker. Sport je actief, houdt dan een extraatje achter de hand.

overzicht voedingswaardes mealblend
Een overzicht van de ingrediënten van Mealblend

Ingrediënten van Mealblend shakes

De shakes bevatten 13 verschillende vitamines en 14 essentiële mineralen. Dat is natuurlijk niet het enige wat er in een zak van 166 gram zit. Bovenstaande afbeelding laat alle inhoud van een zakje Mealblend zien. In een donkere, droge omgeving blijft een zak Mealblend zo’n 6 maanden goed. Ben je avontuurlijk, dan kun je de shake ook met een havermelk of sojamelk aanmaken. Voor ons was water voldoende om een shake met lekkere smaak tot ons te nemen.

Benieuwd geworden naar Mealblend en wil je het ook een keer testen? Het Starter Pack inclusief shake-beker is te bestellen voor 14,95. Bestellen kan direct via de website Mealblend. Ontdek eenvoudig zelf welke smaak jouw nieuwe ontbijt kan vormen! Muziek op en push shake it real good …

Leave a Response